diumenge, 28 de setembre de 2014

PROMOCIÓ DE LA REVISTA CUINA

La revista CUINA ofereix als que llegiu les receptes d'aquest blog una proposta molt interessant: la subscripció a 12 números per tan sols 19.90€, una oferta a considerar seriosament, sobretot si tenim en compte que el preu normal de la subscripció a la revista és de 48€.

Aquesta revista gastronòmica, de caràcter mensual, va començar a entrar a les llars dels aficionats als fogons l'any 2000 amb el nom de Descobrir cuina, o sigui que té una llarga trajectòria a casa nostra, amb un munt de receptes publicades dels millors cuiners, consells culinaris, entrevistes a restauradors, visites a cellers, recomanacions d'estris de cuina, agenda d'esdeveniments relacionats amb la gastronomia...

Si voleu aprofitar aquesta promoció especial, cliqueu a la imatge inferior o aquí i gaudireu d'un any sencer d'aquesta publicació!

Ah, un últim apunt! Des de la revista CUINA es farà un obsequi molt especial a tots els nous subscriptors: el llibre Cuinem a casa les postres de Jordi Roca, del nostre pastisser més il·lustre, que passeja el nom de la meva ciutat, Girona, per tot el món!


Oferta Cuina

1 comentari:

  1. Una oferta molt temptadora sense cap dubte, acostumo a comprar-la de vegades per el cost però mereix la pena. Gracies. Petons.

    ResponElimina