diumenge, 25 d’octubre del 2015

PA DE PESSIC AMB AMETLLA I MÓRES

A casa sempre ens ve de gust un bon pa de pessic. Aquest d'avui porta farina d'ametlla que juntament amb les móres li dóna una textura irresistible!

 Ingredients:

125 g de farina
1 culleradeta de llevat tipus Royal
125 g de farina d'ametlla
125 g de mantega a punt de pomada
125 g de sucre
2 ous
un pols de vainilla
2 cullerades grans de iogurt
100 g de móres fresques
sucre fi per cobrir

En primer lloc, batrem la mantega i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedi una pasta ben homogènia. Hi afegirem la vainilla en pols i els ous d'un en un.
Aleshores hi incorporarem la farina, la farina d'ametlla, el llevat i el iogurt. Finalment hi barrejarem les móres, que haurem rentat i escorregut molt bé.
Abocarem la pasta en un motllo de 18-20 cm untat amb mantega i folrat amb paper de forn i enfornarem la nostra coca a 180º uns 40 minuts. Farem la prova de l'escuradents per saber si està ben cuita. Un cop freda, ja la podrem treure del motllo i l'empolsarem amb una bona capa de sucre fi.

4 comentaris:

  1. són deliciosos aquests pans de pessic! m'encanta trobar-me trossets dins la massa! petons

    ResponElimina
  2. Un pa de pessic ben tradicional amb el toc de les mores... crec que ha de ser quelcom genial!! A veure si hi penso de cara al proper agost, que prop de casa n'hi tinc unes quantes de mores :)

    Petons i Bon profit!!

    ResponElimina
  3. Totalment irresistible!! Mòres i ametlles fan molt bona parella :o)
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina
  4. Me encanta hacer bizcochos y los hago de muchas maneras, pero nunca los he hecho con moras y eso que tengo en mi jardín, el año que viene cuando las recoja probaré este "pa de pessic" que promete estar delicioso. Petons

    ResponElimina