diumenge, 12 d’abril del 2020

GALETES PRIMAVERALS



Una mica de color en forma de dolceses per celebrar que sí, que som en plena primavera, tot i la grisor de la situació!

Ingredients:

125 g de mantega a temperatura ambient
125 g de sucre negre
1 ou petit
325 g de farina
un raig de llet
un paquet de fondant blanc
colorants alimentaris
sucre fi


Començarem barrejant la mantega amb el sucre amb el batedor de mà. Hi afegirem l'ou que haurem batut prèviament. Aleshores hi posarem la farina i ho anirem integrant tot amb les mans. Un raig de llet acabarà d'amorosir la massa. 
La deixarem reposar un parell d'hores a la nevera.
Per donar forma a les galetes prepararem un rectangle de paper de forn sobre el marbre de la cuina. Hi col·locarem la massa i la cobrirem amb un altre rectangle del mateix paper. Així quan ho aplanem amb el corró no se'ns enganxarà. 
Tallarem les galetes més aviat gruixudes i les anirem posant en una safata de forn folrada amb paper. Les tornarem a deixar mitja horeta a la nevera i ja les podrem enfornar a 180º durant 10 minuts. No ens han de quedar massa torrades.
Un cop s'hagin refredat prepararem el fondant. L'amassarem bé i li donarem color, els que més ens agradin. Per treballar-lo, l'estirarem ben fine al damunt d'una superfície empolsada amb sucre fi. El tallarem amb les mateixes formes que les galetes i l'enganxarem amb una xic d'aigua al damunt de cada galeta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada