diumenge, 18 d’abril del 2010

MAGDALENES DE RICOTTA I LLIMONA



Flonges i saboroses! Així són aquestes magdalenes: amb el punt àcid de la llimona i la suavitat del formatge ricotta. Les vaig trobar a Ma petite boulangerie i les vaig haver de fer, de seguida, m'ho estaven demanant!

Ingredients:

el suc de mitja llimona i la pela ratllada
1 ou
150 g de ricotta
100 g de mantega
100 g de sucre
200 g de farina per a rebosteria
mig sobre de llevat químic Royal

Es barregen els ingredients humits, o sigui, el suc de llimona i la pela, l'ou, la ricotta, la manteg una mica desfeta i el sucre. A aquesta massa se li afegeix la farina i el llevat, just perquè quedi mesclat, sense treballar-ho. Es col·loca la pasta en motllos de magdalena que s'omplen fins a la meitat o un xic més i es couen al forn, prèviament escalfat, a uns 190º durant uns 15-20 minuts.

6 comentaris:

  1. He tastat les magdalenes de llimona i rocotta i són boníssimes, això que a mi no m'agraden les magdalenes. Una delícia. Pilar

    ResponElimina
  2. Me n'alegro molt de que t'hagin agradat les magdalenes. La veritat és que queden molt bones, tot i que està lleo que ho digui jo, jeje
    pt!

    ResponElimina
  3. Meg: n'haurem de tornar a fer per a TU sola...

    ResponElimina
  4. La combinació del ricotta i la llimona ha de ser espectacular. Em donen ganes de traspassar la pantalla i agafar-ne una.

    ResponElimina
  5. Gràcies pel teu comentari al meu blog! :) I mira per on, jo acabo de descobrir el teu... i quines delícies!! Aquestes magdalenes t'han quedat genials i sent del blog de l'Eva, segur que boníssimes.
    Fins aviat!

    ResponElimina
  6. Me acabo de pasar por tu blog y he decirte que ya me tienes como fiel seguidora porque estoy descubriendo unas recetillas estupendas!! Ninguna tiene desperdicio y lo explicas todo muy bien, fácil, rápido y delicioso! me gusta!!

    Bsitos guapa!!

    ResponElimina