dilluns, 5 d’abril del 2010

POLLASTRE A LA COCOTTE



Aquest és un plat tan senzill com saborós. I això gràcies a la cocotte, aquesta olla que ve de les terres franceses i que em vaig regalar no fa gaire en una de les excursions familiars a l'Auchan. De tota manera, aquest estri no és indispensable per cuinar aquest pollastre. La veritat és que també l'he provat amb una cassola d'acer inoxidable i queda igual de bé. El secret està en tapar bé durant la cocció, que no sigui necessari afegir-hi aigua. La salsa que resulta de l'amalgama entre la carn i les verdures té una textura i un color espectacular. Boníssim!

Ingredients:

1 pollastre tallat en vuit trossos
1 ceba
1 tomàquet
1 pastanaga
oli, sal i pebre

Es rossegen els trossos de pollastre amb oli dins la cocotte. Quan han agafat color, s'hi posa la ceba, el tomàquet i la pastanaga tallat tot a trossos gruixuts. Es tapa bé i es cou junt durant mitja hora aproximadament a foc suau. El suc que desprenen les verdures couen perfectament la carn. Ja està a punt per servir.

1 comentari:

  1. Hola, sóc la mare d'en Guerau!

    Fantàstic el pollastre a la coccote, però a la cassola rudimentària de tota la vida. I super fàcil. Mira si va sortir bo que li vaig dir a la meva mare que havia passat tot el matí a la cuina i s'ho va creure!!!

    Felicitats pel blog.

    ResponElimina